ClickCease За нас

ЗА НАС

По-коректно е да кажем, че опитът ни е измерим не само през годините, които натрупахме в сферата на рекламата с промоционали материали, но най-вече с огромния списък на клиенти, които са останали доволни.

Ако държите да говорим в цифри - почти 10 години намираме най-подходящите решения, така че промоционалните рекламни материали да разказват по най-увлекателния начин историята на клиентите ни.

А те са от изключително широк диапазон - корпоративни, институционални, обществени и държавни структури, до малки общини.

Без да звучи нескромно, но към момента работим с над 20 от водещите европейски доставчици на рекламни промоционални материали. По този начин можем да предложим огромно разнообразие, с кратък скрок за доставка.

Разполагаме със собствена печатна база, където сме развили всички видове печат, използвани за брандирането на изделията: сито, флекс, тампонен, директен дигитален, UV директен печат, директен текстилен печат, UV плоскопечатен, ротационен и др.

Всичко, което ви разказахме до момента, ни позволява да работим на принципа на One Stop Shop - всички услуги на едно място : поръчка, брандиране на избраните материали, и доставка до адреса ви.

Ако по някаква причина не намирате желания артикул в електронния ни магазин, екипът ни ще ви съдейства с желание, за да откриете изделието и в останалите ни каталози, които за момента не сме качили тук. Можете да ги разгледате в секция "Изтегляния".

За нас ще бъде удоволствие да ви съдействаме за това брандът ви да стане още по-разпознаваем и предпочитан!