ClickCease Мостри

Мостри

Решетка:
Бърз преглед

Връзка за бадж "Мурай"

0.87 лв.

Полиестерна връзка за бадж с метален карабинер, подвижна катарама, каишка за мобилен телефон и предпазна закопчалка. 20 x 510 мм..

Бърз преглед

Дълга връзка за бадж "Ланиярд Тюб" - 1

79.29 лв.

Персонализирана връзка Original Lanyards® Tube дълга от полиамид с 40 стандартни цвята, налични за персонализиране. Включва следните аксесоари и екстри: черен ластик, 43 х 15 мм сублимационен етикет и пръстен ø32мм. ø8 x 470 мм..

Бърз преглед

Дълга връзка за бадж "Ланиярд"

79.35 лв.

Персонализирана връзка Original Lanyards® Nautic дълга от полиамид с 12 стандартни цвята, налични за персонализиране. Включва следните аксесоари и екстри: черен ластик, 43 x 22 мм сублимационен етикет, 55 мм метална кука и ø6 мм предпазна ключалка. ø7 x 470 мм..

Бърз преглед

Коркова връзка за бадж "Ланиярд"

100.16 лв.

Персонализирана, оригинална коркова връзка за бадж Lanyards®. Сублимация от двете страни на връзката. Включва следните аксесоари и екстри: етикет памук (43 x 15 мм), Карабинер (9 мм) и предпазна ключалка. ø5 x 470 мм..

Бърз преглед

Къса връзка за бадж "Ланиярд Тюб"

61.08 лв.

Персонализирана връзка Original Lanyards® Tube къса от полиамид с 40 стандартни цвята, налични за персонализиране. Включва следните аксесоари и екстри: черен ластик, 43 х 15 мм сублимационен етикет и пръстен ø32мм. ø8 x 470 мм..

Бърз преглед

Къса връзка за бадж "Ланиярд"

61.74 лв.

Персонализирана връзка Original Lanyards® Nautic късa от полиестер с 12 стандартни цвята, налични за персонализиране. Включва следните аксесоари и екстри: черен ластик, 43 х 15 мм сублимационен етикет и малък 9 мм карабинер. ø7 x 175 мм..

Бърз преглед

Полиестерна връзка за бадж "Антинел"

0.74 лв.

Полиестерна връзка за бадж с метален карабинер, подвижна катарама и каишка за мобилен телефон. 20 x 530 мм..

Бърз преглед

Полиестерна връзка за бадж "Лари"

0.47 лв.

Полиестерна връзка за бадж с метален карабинер. 20 х 480 мм..

Бърз преглед

Регулируема връзка за бадж "Уейн"

1.28 лв.

Регулируема полиестерна връзка за бадж с метален карабинер,предпазна закопчалка и слот за обемен стикер. ø5 x 450 мм..

Бърз преглед

183.00 лв.

..

Бърз преглед

COLOUR WRITING SHOWCASE. Мостреник с 20 цветни химикалки

88.02 лв.

Мостреника 2 в 1, който включва 20 цветни химикалки. В допълнение към основната си функция, този калъф може да се трансформира в дисплей , което ви позволява да излагате тези продукти на събития. Включва химикалки в широка гама от цветове и материали, персонализирани с разнообразни техники за печат и креативни стилове. Калъфът има вградени магнити,..

Бърз преглед

DRINKIT SHOWCASE. Мостреник с персонализирани съдове за пиене

231.79 лв.

DRINKIT е специална селекция от персонализируеми бутилки, чаши и чаши за пътуване, опаковани в пластифициран картон. Всеки продукт е представен с техника за печат, като лазерен или ситопечат, в различни размери и материали. Всички те са сертифицирани с BPA free и Food Safety за по-безопасна употреба. Мостреника има дръжка от шнур и магнити, вграден..

Бърз преглед

ORGANIC WRITING SHOWCASE. Мостреник с 20 химикалки ECOlogic

88.02 лв.

Мостреника 2 в 1, който включва 20 химикалки ECOlogic. В допълнение към основната си функция, този калъф може да се трансформира в дисплей , което ви позволява да излагате тези продукти на събития. Включва химикалки от бамбук, влакна от пшенична слама, корк, дърво, rPET и крафт хартия, всички персонализирани с различни техники за печат и творчески ..

Бърз преглед

PIN & DOMING SHOWCASE. Комплект Мостри - Доминг продукти

29.34 лв.

Комплект Мостри - Доминг продукти в пластифицирана кутия с магнитно затваряне. Интериорът е разделен на 2 части, които съдържат различни модели метални значки(кръгли и правоъгълни) и персонализирани гъвкави значки и ключодържатели от Doming в празнични цветове и форми. Витрината е лека, а интериорът от пяна съдържа подходящи фитинги за съхранение н..

Бърз преглед

PRINT SHOWCASE. Комплект мостри с печат

114.43 лв.

Комплект мостри със селекция от най-продаваните продукти с уникални персонализации, съчетаващ най-популярните техники за печат с различни стилове на творчество и теми. Този комплект за печат е идеалният инструмент за показване на възможностите за печат, цветовете, размерите и детайлите на всяка техника с гаранция за строг контрол на качеството.Вклю..

Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)