ClickCease Други технологии

Други технологии

Решетка:
Не е налично
Бърз преглед

Адаптер за кола "Wallington"

1.83 лв.

USB адаптер за запалката на вашия автомобил! Включва USB порт 1A и 2.1A...

Не е налично
Бърз преглед

Бамбукова поставка за химикалки с календар, будилник и термометър

18.32 лв.

Бамбукова поставка за химикалки с календар, будилник и термометър. Включени са 2 клетъчни батерии...

Бърз преглед

Батерия UM 3 (АА)

0.43 лв.

UM 3 супер тежка батерия (AA)..

Бърз преглед

Батерия UM 4 (ААА)

0.37 лв.

UM 4 супер тежка батерия (AAA)..

Бърз преглед

Безжичен търсач на вещи "Detective"

21.87 лв.

Намерете изгубени предмети за секунди с този малък безжичен BT 4.0 търсач на ключове. Той намира вашия телефон, портфейл или ключове с лекота. Безплатното и лесно за използване приложение ще определи местоположението на вашия изгубен елемент. Има сменяема батерия и ниска консумация на енергия за живот до 3 месеца в режим на готовност. С функция за ..

Бърз преглед

Безжична мишка "Blackwell" 2'4GhZ

13.61 лв.

Безжична мишка 2'4Ghz от ABS. Включва 2 батерии AAA. Доставя се в прозрачна кутия. 57 x 113 x 20 мм | Кутия: 64 х 120 х 36 мм..

Бърз преглед

Безжична мишка "Crick" 2'4GhZ

11.61 лв.

Безжична мишка 2'4GhZ от ABS с гумено покритие. Включва 2 батерии AAA. 65 x 105 x 20 мм..

Бърз преглед

Безжично флаш устройство "Cloud" 16 GB

51.36 лв.

Безжично флаш устройство с капацитет от 16 GB, което ви позволява да разширите паметта на вашето мобилно устройство, където и да сте! Работи създавайки личен wifi сигнал за комуникация с вашето мобилно устройство. След това използвайте безплатното приложение, за да организирате, прехвърляте, архивирате и споделяте вашите файлове. Устройството е защ..

Не е налично
Бърз преглед

Блокер на данни "Incognito"

3.70 лв.

USB блокер на данни, който предотвратява случаен обмен на данни при свързване на мобилно устройство към компютър или обществена зарядна станция. Елементът ще блокира всеки трансфер на данни, докато устройството се зарежда, предотвратявайки кражба на данни или инсталиране на злонамерен софтуер...

Бърз преглед

Гривна за броене на крачките "Erich"

5.97 лв.

Гривна за броене на крачките с ABS модул и акрилен екран. Лентата е изработена от удобен силиконов материал. Гривната се регулира, за да пасне на различни размери на китките и следователно е подходяща за всички потребители. Гривната брои стъпки, изгорени калории и изминато разстояние. Включва батерии за незабавна употреба. Живот на батерията при но..

Бърз преглед

Дигитален кантар за багаж "Травел"

7.23 лв.

Мини цифрова везна от ABS за максимално тегло от 40 кг. Идеален за хора, които често пътувате със самолет и трябва да знаят теглото на своя багаж. Включва 1 батерия CR2032. 37 х 100 х 27 мм..

Бърз преглед

Държач за карти "Shelly"

0.59 лв.

Силиконов държач за карти за смартфон със стикер на гърба. 57 х 87 х 3 мм..

Бърз преглед

Държач за телефон "Hookie"

0.68 лв.

Поставка за мобилен телефон от ABS и TPR. Затворено: 89 x 30 x 9 мм..

Бърз преглед

Държач за телефон за кола "Euler"

1.55 лв.

Поставка за телефон за автомобил от ABS. 50 x 97 x 28 мм..

Бърз преглед

Зарядно за батерии "Thunder Bay"

10.13 лв.

Това зарядно устройство за батерии е истинска иновация. Може да зарежда до 4 алкални батерии (AA/AAA алкални) или NiMH батерии в рамките на два часа и да ги използва отново. Включително щепсел за захранване...

Бърз преглед

Защита на карти

4.91 лв.

Тази карта черпи енергия от NFC/RFID скенери за захранване и незабавно създава електронно поле, което прави всички 13,56 Mhz карти невидими за скенера. Не е необходима батерия. 24/7 защита..

Не е налично
Бърз преглед

Защитни очила за компютър "Вижън"

2.97 лв.

Акрилни очила, блокиращи синята светлина, идваща от компютърни екрани, таблети и мобилни телефони и намаляват количеството синя светлина, която очите ви трябва да обработват. Носенето на такъв тип очила помага срещу сухи очи, замъглено зрение и напрежение в очите. Перфектен в офиса или у дома. Размер подходящ за повечето възрастни: 2,3 x 4,7 x 14,5..

Бърз преглед

Кабелен органайзер "Virchow"

0.41 лв.

Органайзер за кабели. Силиконов. 46 x 30 x 19 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Калкулатор "Анфийлд"

8.67 лв.

8-цифрен калкулатор с двойно захранване, който включва 1 AG10 батерия. 151 х 112 х 28 мм..

Бърз преглед

Калъфче за ключове против кражба на кола

5.97 лв.

Предотвратете кражбата на колата си! Този артикул осигурява пълен блокиращ сигнал за ключодържателя на вашия автомобил. Това предотвратява крадците да вземат и предават сигнали от вашия ключ и предпазва от взлом и кражба на запалване без ключ...

Бърз преглед

Капаче за камера "Privy"

2.32 лв.

Този блокер на камера е идеален за защита на вашия дигитален живот от хакери, които ви шпионират, и за избягване на драскотини по камерата. Просто подравнете към вашата уеб камера, прикрепете и натиснете здраво за няколко секунди за здраво уплътнение. Плъзнете, за да блокирате/отблокирате камерата. Не пречи на лаптопите да се затварят перфектно. Съ..

Бърз преглед

Капаче за камера "Push"

0.12 лв.

Този блокер на камера е идеален за защита на вашия дигитален живот от хакери, които ви шпионират и също така предпазва от драскотини по камерата. Просто подравнете към вашата уеб камера, прикрепете и натиснете здраво за няколко секунди за здраво уплътнение. Плъзнете, за да блокирате/отблокирате камерата. Не пречи на лаптопите да се затварят перфект..

Бърз преглед

Капаче за уеб камера "Hide"

0.44 лв.

Осигурява защита срещу хакери, които потенциално ви шпионират, както и предотвратява надраскване на камерата. След като бъде подравнена над уеб камерата, тя трябва да бъде притисната здраво за няколко секунди за здраво уплътнение. След това камерата може да бъде блокирана/деблокирана чрез плъзгане на капака настрани. Поради тънкия си дизайн не преч..

Бърз преглед

Капаче за уеб камера "Townes"

0.30 лв.

Протектор за уеб камера от пшенична слама и PP с плъзгащ се капак и стикер на гърба. Размерът на този протектор е универсален и подходящ за смартфон, таблет и лаптоп. 42 x 17 мм | Отворен: 65 x 17 мм..

Бърз преглед

Капаче за уеб камере "Anonymous"

0.27 лв.

Протектор за уеб камера от PP с плъзгащ се капак и стикер на гърба. Този протектор има универсална форма и е подходящ за смартфон, таблет и лаптоп. 43 х 13 мм | Затворено: 32 х 13 мм..

Бърз преглед

Комплект адаптери за път "Travel"

5.59 лв.

Където и да пътувате - отсега нататък - винаги имате необходимия адаптер със себе си (САЩ, Великобритания, Австралия, ЕС)...

Бърз преглед

Лазерна писалка 4в1 "Matlock"

5.36 лв.

Метална писалка 4в1 с червено и синьо мастило, лазерна показалка и LED; включва три батерии с бутони и метална кутия. Направете запитване за брандиране!..

Бърз преглед

Лампа за бюро с безжично зарядно "Northstar" 5W

54.89 лв.

Лампа от ABS материал с вградено безжично зарядно устройство, за да актуализирате бюрото си до следващото ниво. Просто поставете телефона си върху основата на лампата, за да заредите телефона си безжично. Светлината може да се активира чрез сензорния бутон на лампата. LED лампата има номинален живот до 50 000 часа. Включва 150 см микро кабел. Съвме..

Бърз преглед

Магнитен кабелен органайзер "Magclick"

9.32 лв.

Магнитен кабелен органайзер, който помага да поддържате бюрото чисто и организирано. Прикрепете магнитната скоба към кабелите, след което ги поставете върху лентата, за да ги закрепите. Включени са 3 броя магнитен клипс. Доставя се в подаръчна кутия Avenue...

Бърз преглед

Метереологична станция "Dene"

11.97 лв.

Алуминиева метереологична станция за бюро с LCD екран. Тази станция има календар, аларма и информация за времето и прогноза. Включва 2 батерии AAA. 130 х 130 х 19 мм..

Бърз преглед

Многофункционален UV-C стерилизатор "Rena"

29.90 лв.

Многофункционален UV-C стерилизатор, който убива до 99,9% от бактериите, поставени вътре в устройството. Просто поставете предмети като слушалки, бижута, часовници и лицева маска вътре в стерилизатора, за да ги стерилизирате с помощта на UV-C технология. Можете да изберете да направите бързо почистване за 90 секунди или пълно почистване за 5 минути..

Бърз преглед

Многофункционален UV-C стерилизатор "Стела"

19.85 лв.

Многофункционален UV-C стерилизатор, който убива до 99,9% от бактериите, поставени вътре в устройството. Просто поставете предмети като слушалки, бижута, часовници и лицева маска вътре в стерилизатора, за да ги стерилизирате с помощта на UV-C технология. Можете да изберете да направите бързо почистване за 90 секунди или пълно почистване за 5 минути..

Бърз преглед

Настолен вентилатор "Бали"

8.46 лв.

Тих, въртящ се USB настолен вентилатор с много мощност. Място предназначено за брандиране на предната част...

Бърз преглед

Настолен вентилатор "Дими" 2000 mAh

15.26 лв.

Малък и преносим настолен вентилатор, със стойка. 3 настройки на скоростта. USB порт акумулаторна батерия 2000 mAh. Размер: Ø10.5 х 21 х 4 см..

Не е налично
Бърз преглед

Настолна лампа с високоговорител "Elegance"

33.96 лв.

ABS настолна лампа с високоговорител. Тази елегантна лампа разполага с 18 светодиода с висока яркост, тактилно копче и гъвкаво рамо. Тя позволява bluetooth предаване, 3.5 мм стерео връзка, с 5W/4Ω и има автономия до 6 часа. Лесно преносима. Също така позволява връзка с плейлиста на мобилното устройство. Зарежда се с USB кабел. Този продукт се ..

Бърз преглед

Настолна лампа с метеорологична станция

35.96 лв.

Сгъваема LED настолна лампа от ABS с метеорологична станция. Показва време, температура. Функция за аларма. Включена е 1 батерия CR2032...

Бърз преглед

Овлажнител за въздух "Oxygen"

29.84 лв.

Овлажнител за въздух, изработен от издръжлив ABS с интегрирана вътрешна UV-C светлина, която ще изглежда добре на всеки плот. Овлажнителът ще произвежда пара, за да поддържа здраво всяко жилищно пространство с оптимално качество на въздуха. През зимата ще се погрижи за по-малко сух въздух, а през лятото ще има функция за охлаждане. Дюзата произвежд..

Бърз преглед

Отразяващи светлини "Labyr"

4.26 лв.

Екологична отразяваща светлина от ABS и PVC с 2 светодиода и 2 режима на светлина, идеална за маратонки. Включва 2 CR2016 батерии. 63 x 89 x 28 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Подложка за мишка "Хели"

2.56 лв.

Гъвкава подложка за мишка, изработена от PU разпенена пластмаса. Размер: 23 х 19 см..

Бърз преглед

Подложка за мишка с безжично зарядно "Artic" 10W

49.77 лв.

Функционална подложка за мишка с безжично зарядно устройство и мощност 10W. Зарядното устройство от PU материал може да се използва както плоско, така и като стойка. Цялата подложка за мишка може да се сгъва, така че е лесна за носене, където и да отидете. 10W безжичното зарядно устройство е съвместимо с всички QI устройства (Iphone 8 и по-нови и A..

Бърз преглед

Преносим USB вентилатор "Уиндо"

2.53 лв.

Преносим USB вентилатор от PVC. Размери: 9 х 1,5 х 14,5 см..

Бърз преглед

Преносим UV-C стерилизатор с вградена батерия

19.85 лв.

Поддържайте вещите си чисти, където и да отидете, убивайки до 99,9% от бактериите върху предметите, поставени в чантата. Идеален за дезинфекция на вашите ключове и телефон, докато сте в движение за 5 минути в бърз режим или 10 минути за пълно почистване. Трите UV-C LED лампи вътре са нетоксични и не съдържат живак. Дизайнът също така гарантира, че ..

Бърз преглед

Преносима батерия "Kingsville" 4000 mAh

20.74 лв.

Захранваща банка с капацитет от 4.000 mAh, което е достатъчно за пълно зареждане на всички съвременни смартфони...

Бърз преглед

Преносима батерия "Lieto" 4000 mAh

14.06 лв.

Алуминиева захранваща банка с капацитет от 4000 mAh, индикатор за зареждане, кабел за зареждане с няколко щепсела (светкавица, USB тип C и Micro-USB.)..

Не е налично
Бърз преглед

Преносима батерия "Miami"

4.73 лв.

Захранваща банка с капацитет от 2.200 mAh, което е достатъчно за пълно зареждане на всички актуални смартфони...

Не е налично
Бърз преглед

Селфи светлина "Ring"

8.73 лв.

Преносима селфи светлина с 28 светодиода, които могат лесно да се закачат на екран на телефон или лаптоп чрез включения клипс. Задължителна притурка за всеки създател на видео/влогове или всеки, който обича да прави снимки. Бялата светлина се регулира в 3 различни нива на яркост за перфектна експозиция на светлина. 28-те светодиода са разположени в..

Бърз преглед

Селфи стик с LED светлина "Proton" 26 см

38.25 лв.

Селфи стик с LED светлина и държач за телефон с височина 26 см. Ако сте създател на съдържание или правите редовни потоци или излъчвания, наличието на добро осветление за вашата аудитория е абсолютно задължително. Кръглата светлина ще хвърли равномерен светлинен модел върху лицето или обекта без никакви твърди сенки. Това прави пръстеновидната свет..

Бърз преглед

Силиконов държач за карти и смартфон "Carver"

1.08 лв.

Силиконов държач за карти и смартфон със стикер на гърба и гъвкава поставка. 57 х 96 х 5 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Станция за бюро "Iliya"

12.80 лв.

Станция за бюро със следните функции: 12- или 24-часов часовник, аларма, календар, термометър, хигрометър и цветен дисплей. Включва 2 батерии AAA. 80 x 140 x 39 мм..

Бърз преглед

Стерилизатор с безжично зарядно "Стела" 5W

25.81 лв.

Многофункционален UV-C стерилизатор, който убива до 99,9% от бактериите, поставени вътре в устройството. Просто поставете предмети като слушалки, бижута, часовници и лицева маска вътре в стерилизатора, за да ги стерилизирате с помощта на UV-C технология. Можете да изберете да направите бързо почистване за 90 секунди или пълно почистване за 5 минути..

Показани 1 от 50 | 64 (2 Страници)