ClickCease Слушалки и колонки

Слушалки и колонки

Решетка:
Бърз преглед

Антимикробен безжичен високоговорител "Кайра" 3W

23.96 лв.

3W безжичен високоговорител, който е обработен с Biomaster, антимикробно средство, което осигурява втора линия на защита срещу вредни бактерии. Това е в продукта, а не върху продукта, което ще ви осигури постоянна защита. Този продукт е тестван в съответствие с ISO 22196 за антимикробна ефективност и е 100% безопасен и безвреден за потребителите. B..

Не е налично
Бърз преглед

Бамбуков Bluetooth високоговорител "Natural" 3W

22.79 лв.

Високоговорител от естествен бамбук 3W с вградена 300 mAh литиева батерия. С време за възпроизвеждане до 3 часа с едно зареждане и работно разстояние от 10 метра с помощта на Bluetooth 4.1. Включително интегрирана обиколна светлина...

Бърз преглед

Бамбуков Bluetooth високоговорител 2в1 "Hive"

51.86 лв.

Бамбуков Bluetooth високоговорител с допълнителна функция за безжично зареждане на телефона ви. Включен и 150 см USB микро кабел. Съдържа 3W безжичен високоговорител и 5W безжично зарядно устройство. Високоговорителят има 400 mAh батерия и Bluetooth 4.2, който позволява време на възпроизвеждане до 3 часа и работно разстояние до 10 метра. Когато изп..

Бърз преглед

Бамбуков високоговорител "Cosmos" 3W

22.73 лв.

Корпусът на високоговорителя е направен от истински бамбук и с мощност от 3W той произвежда кристално чист звук, който може да се чуе в продължение на около два часа при максимална сила на звука. Високоговорителят също така разполага с FM радио тунер, вход за Micro SD карта и USB вход. С други думи, музиката може да се възпроизвежда от радиото, Mic..

Бърз преглед

Бамбуков високоговорител "Ларго" 3W

38.48 лв.

Bluetooth високоговорител с мощност 3W, изработен от бамбук и с отлично качество на звука. Вградената батерия от 500 mAh позволява до 3 часа използване при максимално ниво на звука с едно зареждане. Работният обхват на Bluetooth 5.0 е до 10 метра. Опакован в подаръчна кутия и доставен с ръководство за употреба (и двете са изработени от устойчив мат..

Бърз преглед

Бамбукова bluetooth колонка "Arcana"

44.66 лв.

Bluetooth® високоговорител от бамбук с мощност 3W и кристално чист звук. С вградена 500 mAh батерия, която позволява до 3 часа използване при максимална сила на звука. Работният обхват на Bluetooth® 5.0 е до 10 метра. Опакована в подаръчна кутия и доставена с ръководство за употреба. Включен е Micro-USB кабел за зареждане. Тъй като бамбукът е естес..

Бърз преглед

Безжичен високоговорител "Рони" 3W

14.26 лв.

5.0 безжичен високоговорител от пшенична слама (35%) и ABS (65%), с интегрирана LED светлинна индикация. Включена е 1 акумулаторна литиева 300 mAh батерия. Изходни данни: 3W, 3 Ohm и 5V. Време за възпроизвеждане прибл. 2ч...

Бърз преглед

Безжичен високоговорител "Сонио" 3W

17.90 лв.

4.2 безжичен високоговорител от ABS и бамбуков корпус. 1 акумулаторна Li-on 450mAh батерия и светлина в долната част на високоговорителя. Изходни данни: 3W, 4 Ohm и 5V. Включен микро USB кабел. Време за възпроизвеждане прибл. 3ч. Бамбукът е естествен продукт, може да има леки вариации в цвета...

Бърз преглед

Безжичен високоговорител "Тера" 3W

15.05 лв.

Алуминиев 4.2 безжичен високоговорител с акумулаторна Li-on 450mAh батерия и светлина в долната част на високоговорителя. Изходни данни: 3W, 4 Ohm и 5V. Включен микро USB кабел. Време за възпроизвеждане прибл. 3ч...

Не е налично
Бърз преглед

Безжични и сгъваеми слушалки "La Plata"

20.74 лв.

Сгъваеми слушалки с bluetooth версия 4.0 и регулируема лента за глава. Обхват: прибл. 10 м, с вградена акумулаторна батерия. Включително USB кабел за зареждане...

Бърз преглед

Безжични сгъваеми слушалки "Aria"

69.88 лв.

Безжичните и комфортни слушалки са изработени от алуминий и PU. Слушалките използват Bluetooth 4.2 за гладка работа и свързаност. Батерията от 250 mAh ви позволява възпроизвеждане до 8 часа. С вграден микрофон за отговаряне на повиквания. Артикулът може да се сгъва плоско във включената торбичка, за да можете да носите слушалките, където и да отиде..

Бърз преглед

Безжични сгъваеми слушалки "Bamboolino"

59.83 лв.

ECO бамбукови безжични слушалки, изработени от внимателно добити и устойчиви материали. Подложките за уши са изработени от бамбук, а горната част е от полиестер. Сгъваемите слушалки използват Bluetooth 5.0 за гладка връзка до 10 метра. С 200 mah батерия, която позволява време за възпроизвеждане до 4 часа с едно зареждане, а презареждането става за ..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Anton"

97.43 лв.

Слушалки с интегрирана система за активно шумопотискане (ANC), която значително намалява външния шум, създавайки перфектно музикално изживяване. Разполага с прилягане около ухото за оптимален комфорт при носене и има система за управление с бутони за лесен достъп до всички функции. Bluetooth® 5.0 поддържа максимално разстояние до 10 метра. Слушалки..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Atina"

89.82 лв.

Насладете се на перфектно музикално изживяване с тези безжични слушалки и активно шумопотискане. Сгъваемите слушалки ще елиминират всички шумове от околната среда, за да направят музиката да звучи още по-ясно и мощно. Слушалките с ABS имат прилягане около ухото за оптимален комфорт при носене. Батерията от 250 mAh ще ви позволи да възпроизвеждате м..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Barcelona"

24.80 лв.

Ергономични bluetooth 5.0 слушалки с 300 mAh батерия и индикатор за зареждане в USB станция за зареждане, която напълно зарежда слушалките за около един час. Bluetooth може да има обхват до 10 метра. Време за възпроизвеждане при пълно зареждане около 2-3 часа...

Не е налично
Бърз преглед

Безжични слушалки "Boson"

36.45 лв.

Безжични стерео слушалки от ABS с 5'0 bluetooth предаване и автономност до 3 часа. Кутията за зареждане, с батерия 240 mAh, също е от ABS и съдържа силиконова скоба, която ви позволява да носите и зареждате слушалките по лесен и удобен начин. Продуктът се доставя в подаръчна кутия с микро USB кабел за зареждане. 77 x 36 x 30 мм..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Chargaff"

30.26 лв.

Безжични слушалки от ABS, които позволяват bluetooth предаване и имат автономия до 1,5 часа. Слушалките CHARGAFF ви позволяват да отговаряте на повиквания, да контролирате силата на звука и да се свързвате с плейлиста на мобилното си устройство. Включва USB/микро USB кабел за зареждане и се доставят с база за зареждане и подаръчна кутия. Слушалки: ..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Dakota Bamboo"

49.95 лв.

Луксозни, безжични и сгъваеми слушалки, изработени от бамбук. С дълготрайно време за възпроизвеждане до 22 часа. Удобни възглавнички за уши, които ви позволяват да се наслаждавате на музиката си в продължение на много часове. Лесна и стабилна връзка с BT 5.0 и работно разстояние до 10 метра. Батерия 300 mAh, която може да се презареди за 2 часа. С ..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Descry"

74.94 лв.

Елегантни безжични слушалки от метал и ABS . Съдържа предаване с Bluetooth 5'0, което позволява обхват до 10 м. Функции им включват: микрофон, специален бутон за отговаряне на повиквания и връзка към плейлиста на мобилно устройство. Кутията за зареждане е включена, съвместима е с micro USB и има капацитет 500mAh. Слушалките имат честота 20Hz-20kHz ..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Elite"

39.90 лв.

Удобни и издръжливи безжични слушалки, които използват BT5.0 за супер гладка връзка и дълготрайно време за възпроизвеждане. Сгъваем дизайн, изработен от лек ABS с мека и удобна PU лента за глава. Дизайнът над ухото на наушниците позволява перфектно звуково изживяване. Вградената 200 mAh литиева батерия, която позволява време за възпроизвеждане до 5..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Fiora"

13.88 лв.

Безжични слушалки с 60 см жичен TPE кабел. Наушниците са подходящи както за спорт, така и за ежедневна употреба, поради удобното им прилягане. Включват микрофон за приемане и отговаряне на повиквания и бутони за сила на звука за контрол на силата на звука. Устройството използва Bluetooth версия 4.0 за гладка връзка и работен обхват от 10 метра. Бат..

Не е налично
Бърз преглед

Безжични слушалки "Fourier"

42.30 лв.

Истински безжични слушалки от влакна от пшенична слама и PP с Bluetooth 5'0 с обхват от 10 м и автономност до 3 часа (в режим на готовност до 10 часа). Всяка слушалка има вграден многофункционален бутон и микрофон, което улеснява разговорите без ръце, и LED индикатор. Кутията за зареждане има батерия с 300 mAh и LED индикатор за състоянието на бате..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Freya"

27.90 лв.

Безжични слушалки с Bluetooth версия 4.0, оптимизирани за дейности на открито и спорт. С издръжлива ABS тапичка за слушалки и устойчив на пот TPE кабел за издръжливост дори при тежки условия. Времето за възпроизвеждане е до 4 часа с едно зареждане, а презареждането на слушалката става за по-малко от 1 час. Слушалките се доставят в калъфка и опакова..

Не е налично
Бърз преглед

Безжични слушалки "Fusion"

27.81 лв.

Безжичните слушалки са изработени от ABS с разтегателна лента за глава, за да паснат на всички размери. С удобни PU подложки за уши. Батерията от 200 mAh ви позволява да слушате любимата си музика до 4 часа с едно зареждане. Слушалките използват BT 4.1 за връзка и имат работно разстояние до 10 метра. Включва микро USB кабел за зареждане на слушалки..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Genzo"

39.90 лв.

Безжични слушалки, идеални за дейности на открито и спорт. Слушалките имат оптимизирано прилягане, за да осигурят перфектно звуково изживяване. Слушалките се доставят в малък калъф за зареждане, който е лесен за носене, където и да отидете. Сдвояването на слушалките е лесно с функцията за автоматично сдвояване. Бързата Bluetooth версия 4.2 връзка г..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Jam"

29.90 лв.

Безжични слушалки с модерен дизайн, които използват BT 5.0 за супер гладка връзка и дълготрайно време за възпроизвеждане. Изработена от лек ABS с мека и удобна PU лента за глава. Дизайнът над ухото на наушниците позволява перфектно звуково изживяване. Вградената 200 mAh литиева батерия позволява време за възпроизвеждане до 5 часа и може да бъде нап..

Не е налично
Бърз преглед

Безжични слушалки "Liberty"

43.98 лв.

Истински безжични слушалки от следващо поколение в калъф за зареждане. Перфектно прилягащите слушалки имат 30 mAh батерия и могат да бъдат презаредени в 300 mAh калъф за зареждане в рамките на 1,5 часа. С функцията за автоматично сдвояване с вашето мобилно устройство. Време за възпроизвеждане на среден обем около 4 часа. С BT 5.0 за оптимална връзк..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Light up"

39.90 лв.

Тези TWS слушалки се предлагат в калъф за безжично зареждане от 300 mAh с допълнителна опция за добавяне на лого, което ще светне, когато калъфът се зарежда. Слушалките се презареждат за 1,5 часа и имат време за възпроизвеждане до 3 часа. BT 5.0 за автоматично сдвояване с вашето мобилно устройство и сдвояване на слушалките една към друга. Работно р..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Light Up"

17.88 лв.

Безжични слушалки, които могат да бъдат персонализирани с вашето лого, за да светят на контролния панел за оптимално излагане на вашата марка. Слушалките използват BT 4.2 за плавно свързване до 10 метра. Вградената 55 mAh батерия ви позволява да възпроизвеждате музика до 3 часа с 1 зареждане, а презареждането става за 1,5 часа. С функция за микрофо..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Lion"

35.87 лв.

Безжични слушалки, които могат да бъдат персонализирани с вашето лого върху ABS повърхността. Логото ще светне при използване на артикула, създавайки максимално излагане на вашата марка. Слушалките използват BT 4.2 за гладка връзка до 10 метра. Вградената батерия от 400 mAh ви позволява да възпроизвеждате музика до 4 часа с 1 зареждане, а презарежд..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Nana"

39.95 лв.

Безжични слушалки в калъф за зареждане. Слушалките имат 35 mAh батерия и могат да се презареждат в кутия за зареждане от 500 mAh в рамките на 1 час. С функцията за автоматично сдвояване, с вашето мобилно устройство. Време за възпроизвеждане на среден обем около 3 часа. С BT 5.0 за оптимална връзка. Работно разстояние до 10 метра. С микрофон и опция..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Olah"

27.05 лв.

Магнитни слушалки от РС. С bluetooth предаване, лента за врата и продължителност на работа с едно зареждане до 7 часа. Слушалките могат да отговарят на повиквания, да контролират силата на звука и да се свързват към плейлиста на мобилно устройство. Включва USB/micro USB кабел за зареждане. Доставя се с нетъкана торбичка. 190 х 200 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Безжични слушалки "Pixel"

73.83 лв.

Технологията Bluetooth версия 5.0 осигурява по-силна безжична свързаност и лесно автоматично сдвояване за подобрено изживяване при слушане. Безжичните слушалки са оборудвани с функции за автоматично захранване и автоматично зареждане...

Бърз преглед

Безжични слушалки "Qwerty"

33.78 лв.

Крайна свобода с тези истински безжични слушалки в калъф за зареждане. Слушалките имат 35 mAh батерия и могат да се презареждат в кутия за зареждане от 400 mAh в рамките на 1 час. Лесно се сдвоява с вашето мобилно устройство, за да слушате любимата си музика. Време за възпроизвеждане на средна сила на звука около 2 часа. С BT 5.0 за оптимална връзк..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Recycle"

49.95 лв.

Безжични слушалки, при които слушалката и калъфът за зареждане са изработени от сертифицирана по RCS  (Recycled Claim Standard) рециклирана ABS пластмаса. Безжичните слушалки използват BT 5.0 за супер гладка връзка и дълготрайно време за възпроизвеждане. Батерията от 40 mah позволява време за възпроизвеждане до 4 часа и може да бъде напъл..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Riff"

29.69 лв.

Удобни и издръжливи безжични слушалки, включително микрофон, за да отговаряте на телефонни обаждания. Слушалките са сгъваеми с мека лента за глава за оптимален комфорт. Дизайнът на чашките за ушите осигурява перфектно звуково изживяване. Вградена 200 mAh литиева батерия, която осигурява време за възпроизвеждане до 4 часа. Слушалките могат да се зар..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Swiss Peak" TWS

69.88 лв.

Безжични слушалки в компактен калъф за зареждане от 500 mAh, който ви позволява да зареждате и носите слушалките си, където и да отидете. Слушалките използват Bluetooth версия 5.0 за автоматично сдвояване без никакви проблеми и стабилна връзка. Слушалките имат батерия от 50 mAh, която позволява време на възпроизвеждане до 3 часа и могат да бъдат пр..

Не е налично
Бърз преглед

Безжични слушалки "Swiss Peak" TWS 2.0

50.51 лв.

Безжични слушалки в компактен калъф за зареждане от 400 mAh, който ви позволява да зареждате и носите слушалките си, където и да отидете. Слушалките използват Bluetooth версия 5.0 за автоматично сдвояване без никакви проблеми и със стабилна връзка. Слушалките имат 40 mAh батерия, която позволява време на възпроизвеждане до 4 часа и могат да бъдат п..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Swiss Peak" V3

79.85 лв.

Безжични стерео слушалки с висококачествен звук за перфектно звуково изживяване. Батерията от 300 mAh ви позволява да слушате музиката си до 11 часа с едно зареждане, а презареждането отнема само 1,5 часа. Работно разстояние до 10 метра. Слушалките могат да се сгънат плоско, така че да се поберат във включената към тях калъфка. С алуминиев корпус и..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Twins"

48.22 лв.

Изкарайте се на следващото ниво, когато тръгнете на тренировка с тези леки истински безжични слушалки в PU калъф за зареждане. Слушалките от ABS материал пасват идеално около ухото ви, за да гарантират перфектно прилягане по време на тренировка. Слушалките имат 50 mAh батерия и могат да се презареждат в 350 mAh калъф за зареждане в рамките на 1 час..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Warsaw"

22.00 лв.

Ергономични Bluetooth слушалки с USB кабел за зареждане и калъф за зареждане. Време за възпроизвеждане около 2-3 часа и време за зареждане прибл. 1 час, 35mAh батерия. ..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Анелия"

10.80 лв.

Пластмасови bluetooth слушалки с фукция свободни ръце и контрол на силата на звука. Вклюват USB кабел за зареждане. Размер:67 × 1см..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Бостън"

36.45 лв.

Безжични стерео слушалки от ABS с 5'0 bluetooth предаване и автономност до 3 часа. Кутията за зареждане, с батерия 240 mAh, също е от ABS и съдържа силиконова скоба, която ви позволява да носите и зареждате слушалките по лесен и удобен начин. Продуктът се доставя в подаръчна кутия с микро USB кабел за зареждане. 77 x 36 x 30 мм..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Ками"

9.34 лв.

Bluetooth слушалки с регулиране на силата на звука. Предлагат се в торбичка с цип и  заедно с USB кабел за зареждане. Размер:ф 8,8 × 3,9см..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Кенди"

46.58 лв.

Безжични стерео слушалки от ABS. Bluetooth предаване, с продължителност на работа до 6 часа. Тези слушалки могат да отговарят на повиквания, да контролират силата на звука и да се свързват с плейлиста на мобилно устройство. Включва USB/микро USB кабел за зареждане. Доставя се в кутия с функция зарядно. 71 x 55 x 28 мм | Слушалки: 47 х 21 х 21 мм..

Бърз преглед

Безжични слушалки с калъф "Swiss Peak"

63.86 лв.

Насладете се на перфектното музикално изживяване и блокирайте звука отвън или от заобикалящата ви среда. Просто сдвоете двете ABS слушалки, за да слушате музиката си или да отговаряте на повиквания, и двете със стерео звук. Слушалките се предлагат в компактен калъф за зареждане от 400 mAh, който ви позволява да зареждате и носите слушалките си, къд..

Бърз преглед

Безжични слушалки с калъф за зареждане "Heaven"

43.86 лв.

Безжични слушалки с калъф за зареждане. Бамбуковите наушници имат 35 mAh батерия и могат да се презареждат в кутията с 500 mAh в рамките на 1 час. Време за възпроизвеждане на среден обем около 3 часа. С Bluetooth 5.0 за оптимална връзка и работно разстояние до 10 метра. С функция за отговаряне и провеждане на телефонни разговори. Включително 3 разм..

Бърз преглед

Безжични слушалки с кутия с UV почистване "Volantis"

46.54 лв.

Безжични ергономични слушалки, които осигуряват над 3 часа време за слушане. Калъфът за зареждане предлага уникална функция: Просто поставете наушниците в кутията за зареждане и цикъл на UV почистване автоматично ще ги дезинфекцира благодарение на UVC светлините, поставени в калъфа. Bluetooth версия 5.0 с работен обхват до 10 метра. Предлага се с п..

Бърз преглед

Безжични слушалки с микрофон "Parish"

46.28 лв.

Слушалки с микрофон от ABS и PU, 5'0 bluetooth предаване и мощност 30 mW. Батерията е с капацитет 300 mAh и автономност до 12 часа. Включва микро USB кабел за зареждане. Доставя се в подаръчна кутия...

Бърз преглед

Безжични стерео слушалки "Anton"

101.99 лв.

Истински безжични стерео (TWS) слушалки с активно потискане на шума (ANC), намаляващи до 20 dB шума, осигуряващи фантастично музикално изживяване дори във влака, самолета, автобуса или други места с много нежелан шум. Вградена многофункционална поддръжка на бутони за активиране на гласов асистент, удобен контрол за възпроизвеждане/пауза/отговор/зат..

Показани 1 от 50 | 192 (4 Страници)