ClickCease Слушалки и колонки

Слушалки и колонки

Решетка:
Бърз преглед

Бамбуков високоговорител "Cosmos" 3W

22.70 лв.

Корпусът на високоговорителя е направен от истински бамбук и с мощност от 3W той произвежда кристално чист звук, който може да се чуе в продължение на около два часа при максимална сила на звука. Високоговорителят също така разполага с FM радио тунер, вход за Micro SD карта и USB вход. С други думи, музиката може да се възпроизвежда от радиото, Mic..

Бърз преглед

Бамбуков високоговорител "Ларго" 3W

24.96 лв.

Bluetooth високоговорител с мощност 3W, изработен от бамбук и с отлично качество на звука. Вградената батерия от 500 mAh позволява до 3 часа използване при максимално ниво на звука с едно зареждане. Работният обхват на Bluetooth 5.0 е до 10 метра. Опакован в подаръчна кутия и доставен с ръководство за употреба (и двете са изработени от устойчив мат..

Бърз преглед

Бамбукова bluetooth колонка "Arcana"

24.96 лв.

Bluetooth® високоговорител от бамбук с мощност 3W и кристално чист звук. С вградена 500 mAh батерия, която позволява до 3 часа използване при максимална сила на звука. Работният обхват на Bluetooth® 5.0 е до 10 метра. Опакована в подаръчна кутия и доставена с ръководство за употреба. Включен е Micro-USB кабел за зареждане. Тъй като бамбукът е естес..

Бърз преглед

Безжичен високоговорител "Рони" 3W

13.02 лв.

5.0 безжичен високоговорител от пшенична слама (35%) и ABS (65%), с интегрирана LED светлинна индикация. Включена е 1 акумулаторна литиева 300 mAh батерия. Изходни данни: 3W, 3 Ohm и 5V. Време за възпроизвеждане прибл. 2ч...

Бърз преглед

Безжичен високоговорител "Сонио" 3W

16.35 лв.

4.2 безжичен високоговорител от ABS и бамбуков корпус. 1 акумулаторна Li-on 450mAh батерия и светлина в долната част на високоговорителя. Изходни данни: 3W, 4 Ohm и 5V. Включен микро USB кабел. Време за възпроизвеждане прибл. 3ч. Бамбукът е естествен продукт, може да има леки вариации в цвета...

Бърз преглед

Безжичен високоговорител "Тера" 3W

12.35 лв.

Алуминиев 4.2 безжичен високоговорител с акумулаторна Li-on 450mAh батерия и светлина в долната част на високоговорителя. Изходни данни: 3W, 4 Ohm и 5V. Включен микро USB кабел. Време за възпроизвеждане прибл. 3ч...

Не е налично
Бърз преглед

Безжични и сгъваеми слушалки "La Plata"

20.74 лв.

Сгъваеми слушалки с bluetooth версия 4.0 и регулируема лента за глава. Обхват: прибл. 10 м, с вградена акумулаторна батерия. Включително USB кабел за зареждане...

Бърз преглед

Безжични слушалки "Anton"

52.89 лв.

Слушалки с интегрирана система за активно шумопотискане (ANC), която значително намалява външния шум, създавайки перфектно музикално изживяване. Разполага с прилягане около ухото за оптимален комфорт при носене и има система за управление с бутони за лесен достъп до всички функции. Bluetooth® 5.0 поддържа максимално разстояние до 10 метра. Слушалки..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Barcelona"

23.36 лв.

Ергономични bluetooth 5.0 слушалки с 300 mAh батерия и индикатор за зареждане в USB станция за зареждане, която напълно зарежда слушалките за около един час. Bluetooth може да има обхват до 10 метра. Време за възпроизвеждане при пълно зареждане около 2-3 часа...

Бърз преглед

Безжични слушалки "Boson"

36.72 лв.

Безжични стерео слушалки от ABS с 5'0 bluetooth предаване и автономност до 3 часа. Кутията за зареждане, с батерия 240 mAh, също е от ABS и съдържа силиконова скоба, която ви позволява да носите и зареждате слушалките по лесен и удобен начин. Продуктът се доставя в подаръчна кутия с микро USB кабел за зареждане. 77 x 36 x 30 мм..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Chargaff"

30.17 лв.

Безжични слушалки от ABS, които позволяват bluetooth предаване и имат автономия до 1,5 часа. Слушалките CHARGAFF ви позволяват да отговаряте на повиквания, да контролирате силата на звука и да се свързвате с плейлиста на мобилното си устройство. Включва USB/микро USB кабел за зареждане и се доставят с база за зареждане и подаръчна кутия. Слушалки: ..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Descry"

62.45 лв.

Елегантни безжични слушалки от метал и ABS . Съдържа предаване с Bluetooth 5'0, което позволява обхват до 10 м. Функции им включват: микрофон, специален бутон за отговаряне на повиквания и връзка към плейлиста на мобилно устройство. Кутията за зареждане е включена, съвместима е с micro USB и има капацитет 500mAh. Слушалките имат честота 20Hz-20kHz ..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Fourier"

43.22 лв.

Истински безжични слушалки от влакна от пшенична слама и PP с Bluetooth 5'0 с обхват от 10 м и автономност до 3 часа (в режим на готовност до 10 часа). Всяка слушалка има вграден многофункционален бутон и микрофон, което улеснява разговорите без ръце, и LED индикатор. Кутията за зареждане има батерия с 300 mAh и LED индикатор за състоянието на бате..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Olah"

23.49 лв.

Магнитни слушалки от РС. С bluetooth предаване, лента за врата и продължителност на работа с едно зареждане до 7 часа. Слушалките могат да отговарят на повиквания, да контролират силата на звука и да се свързват към плейлиста на мобилно устройство. Включва USB/micro USB кабел за зареждане. Доставя се с нетъкана торбичка. 190 х 200 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Безжични слушалки "Pixel"

73.83 лв.

Технологията Bluetooth версия 5.0 осигурява по-силна безжична свързаност и лесно автоматично сдвояване за подобрено изживяване при слушане. Безжичните слушалки са оборудвани с функции за автоматично захранване и автоматично зареждане...

Бърз преглед

Безжични слушалки "Riff"

29.75 лв.

Удобни и издръжливи безжични слушалки, включително микрофон, за да отговаряте на телефонни обаждания. Слушалките са сгъваеми с мека лента за глава за оптимален комфорт. Дизайнът на чашките за ушите осигурява перфектно звуково изживяване. Вградена 200 mAh литиева батерия, която осигурява време за възпроизвеждане до 4 часа. Слушалките могат да се зар..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Warsaw"

21.47 лв.

Ергономични Bluetooth слушалки с USB кабел за зареждане и калъф за зареждане. Време за възпроизвеждане около 2-3 часа и време за зареждане прибл. 1 час, 35mAh батерия. ..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Анелия"

10.80 лв.

Пластмасови bluetooth слушалки с фукция свободни ръце и контрол на силата на звука. Вклюват USB кабел за зареждане. Размер:67 × 1см..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Ками"

9.34 лв.

Bluetooth слушалки с регулиране на силата на звука. Предлагат се в торбичка с цип и  заедно с USB кабел за зареждане. Размер:ф 8,8 × 3,9см..

Бърз преглед

Безжични слушалки "Кенди"

46.98 лв.

Безжични стерео слушалки от ABS. Bluetooth предаване, с продължителност на работа до 6 часа. Тези слушалки могат да отговарят на повиквания, да контролират силата на звука и да се свързват с плейлиста на мобилно устройство. Включва USB/микро USB кабел за зареждане. Доставя се в кутия с функция зарядно. 71 x 55 x 28 мм | Слушалки: 47 х 21 х 21 мм..

Бърз преглед

Безжични слушалки с кутия с UV почистване "Volantis"

35.25 лв.

Безжични ергономични слушалки, които осигуряват над 3 часа време за слушане. Калъфът за зареждане предлага уникална функция: Просто поставете наушниците в кутията за зареждане и цикъл на UV почистване автоматично ще ги дезинфекцира благодарение на UVC светлините, поставени в калъфа. Bluetooth версия 5.0 с работен обхват до 10 метра. Предлага се с п..

Бърз преглед

Безжични стерео слушалки "Anton"

78.47 лв.

Истински безжични стерео (TWS) слушалки с активно потискане на шума (ANC), намаляващи до 20 dB шума, осигуряващи фантастично музикално изживяване дори във влака, самолета, автобуса или други места с много нежелан шум. Вградена многофункционална поддръжка на бутони за активиране на гласов асистент, удобен контрол за възпроизвеждане/пауза/отговор/зат..

Бърз преглед

Високоговорител "Aira"

22.43 лв.

Bluetooth® високоговорителят Aira изработен от 51% пшенична слама и 49% PP материал и носи технологията Blutooth 5.0. Той разполага с вградена 350 mAh акумулаторна литиево-йонна батерия, която осигурява до 1,5 часа време за възпроизвеждане при максимална сила на звука! С 3-ватов изход на високоговорителя и вградени музикални контроли/микрофон. Пред..

Бърз преглед

Високоговорител "Club"

9.70 лв.

Мини bluetooth високоговорител с USB връзка за зареждане и радио. Свържете вашия смартфон или таблет безжично към високоговорителя и се насладете на перфектен звук. Можете да слушате любимата си музика с добро качество на звука с работно разстояние до 10 метра и с време на работа до 5 ч. С micro-USB и USB кабел...

Бърз преглед

Високоговорител "Fashion"

24.55 лв.

Високоговорителят се отличава със страхотен звук и модерен стил. Решетката на високоговорителя е обвита с тъкан, а корпусът е с меко докосване покритие. 3-ватовият драйвер на високоговорителя е впечатляващ, докато вграденият контрол на музиката и микрофонът ви позволяват да контролирате музиката и да провеждате конферентен разговор от всяко място, ..

Не е налично
Бърз преглед

Високоговорител "Greedo"

18.52 лв.

Наслаждавайте се на музика и филми навсякъде, като сдвоите вашето устройство с този преносим алуминиев Bluetooth високоговорител (обхват 10 метра). С вградения микрофон високоговорителят ви позволява да провеждате конферентен разговор в движение през вашия смартфон или чрез програми за видео чат като Skype. Подходящ за използване с iPhone, iPad или..

Бърз преглед

Високоговорител "Grubbs"

54.12 лв.

Високоговорител от ABS с каучук и плат отпред. С изтънчен дизайн, този високоговорител има автономност до 2 часа, с 5'0 bluetooth предаване и 3W мощност. Той също така има функция за безжично зарядно устройство, с мощност 5W, с 5V/2A вход и 300 mAh батерия. Включва микро USB кабел за зареждане. Доставя се в подаръчна кутия. 108 x 56 x 54 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Високоговорител "Lineu"

15.29 лв.

Восокоговорител с микрофон от влакна от пшенична слама и ABS. Високоговорител с 3W мощност и 5'0 bluetooth предаване. Има автономност до 2 часа и батерия от 300 mAh. Включва микро USB кабел. Доставя се в подаръчна кутия от крафт хартия. ø62 x 48 мм..

Бърз преглед

Високоговорител "Music"

39.17 лв.

Голям bluetooth високоговорител с държач за мобилен телефон или таблет. Размер:18 × 12 × 10,2см..

Бърз преглед

Високоговорител "Shamy"

77.38 лв.

Високоговорител изработен от плетена тъкан и основа от истинско дърво. Високоговорителят има меко докосване и притежава 5-ватов драйвер за високоговорители. Вграденият музикален контрол и микрофон ви позволяват да управлявате музиката си и да провеждате конферентни разговори от всяко място. Горният слот може да побере сигурно всички основни смартфо..

Бърз преглед

Високоговорител "Synth"

13.50 лв.

Високоговорител с bluetooth трансмисия и микрофон, доставен в подаръчна кутия. Техническите характеристики на високоговорителя са следните: 3W, 10 м bluetooth 4'0 предаване, 500mAh капацитет на батерията, 2-3 часа време за зареждане, до 8 часа автономия, вграден микрофон за телефонни и конферентни разговори, бутон за стартиране/спиране директно на ..

Бърз преглед

Високоговорител "Ted"

43.25 лв.

Високоговорител с ABS микрофон, от полиестерна тъкан и с гумено покритие. Този високоговорител позволява bluetooth предаване, 3.5 мм стерео връзка и четене на TF карти. Разполага с 2 x 3W/4Ω и автономия до 4 ч. Има също така функция за отговаряне на повиквания, за контрол на силата на звука и се свързва с плейлиста на мобилните устройства. Включва ..

Бърз преглед

Високоговорител "Алиса"

25.12 лв.

Bluetooth пластмасов високоговорител с вградено радио. Размер: 12,5х25см..

Бърз преглед

Високоговорител "Бък"

14.00 лв.

Бамбуков Bluetooth високоговорител.Размер: 5,8х5см..

Не е налично
Бърз преглед

Високоговорител "Дейзи"

10.42 лв.

Стилно проектиран bluetooth високоговорител с гумиран корпус и дръжка. Размер:9 × 11 × 4,3см..

Бърз преглед

Високоговорител "Кинг"

10.90 лв.

Bluetooth високоговорител с поддръжка на мобилен телефон и функция за свободни ръце.Размер: ф8х6,3см..

Бърз преглед

Високоговорител "Тайфун"

9.57 лв.

Модерен bluetooth високоговорител с изчистен вид. Размер: ф5,8х5,1см..

Бърз преглед

Високоговорител "Тереза"

7.36 лв.

Пластмасов високоговорител с bluetooth функция. Размер:5 × 5 × 5,3см..

Бърз преглед

Високоговорител "Чък"

13.08 лв.

Шикозен и  удобен bluetooth високоговорител с гумена дръжка. Размер:7 × 7 × 3,8см..

Бърз преглед

Високоговорител от пшеница "Kikai"

25.02 лв.

Bluetooth високоговорител, изработен от пшенична слама и пластмасов материал, смесени заедно, намалявайки необходимото количество пластмаса. Високоговорителят произвежда кристално чист звук при над 1,5 часа време на възпроизвеждане при максимална сила на звука с 3W мощност. Bluetooth версия 5.0. Опаковани в подаръчна кутия и доставени с ръководство..

Бърз преглед

Високоговорител с RGB светлина "Max" 7W

107.16 лв.

Мощен 7W IPX6 сертифициран безжичен високоговорител с RGB светлина за настроение, който е идеален за дейности на открито като пикник, барбекю, парти на плажа или басейна. Вградената батерия от 1500 mAh осигурява до 4 часа време за възпроизвеждане при максимална сила на звука с включена RGB лампа за настроение. Bluetooth версия 5.1 с обхват до 10 ме..

Бърз преглед

Високоговорител с RGB светлина "Move" 7W

47.01 лв.

Мощен 7W IPX6 сертифициран безжичен високоговорител, който е идеален за дейности на открито като пикник, барбекю, парти на плажа или басейна. Вградената батерия от 1500 mAh осигурява до 4,5 часа време за възпроизвеждане при максимална сила на звука при включена RGB светлина за настроение. Bluetooth версия 5.0 с обхват до 10 метра. Вграден микрофон,..

Бърз преглед

Високоговорител с безжично зареждане "Fiber"

53.51 лв.

Изходната мощност от 3 вата на високоговорителя произвежда кристално чист звук. Освен това горната част на високоговорителя е подложка за безжично зареждане! Възможност за зареждане на всяко устройство, съвместимо с безжично зареждане. Вградената батерия от 1200 mAh ще поддържа възпроизвеждането на музика над 6 часа. Вградено управление на музиката..

Бърз преглед

Високоговорител с вендуза "Meduza"

8.10 лв.

Bluetooth високоговорител с вендуза на гърба за лесно закрепване към плочките в банята...

Бърз преглед

Високоговорител с микрофон "Florey"

15.59 лв.

Алуминиев високоговорител с микрофон, bluetooth предаване и четец за TF карти, 3W/4 мощност и автономия до 5 часа. Функции: отговаряне на повиквания, контрол на силата на звука, връзка с плейлиста на мобилното устройство и FM радиото. Този продукт включва микро USB кабел за зареждане и се доставя в подаръчна кутия. ø71 x 42 мм | Кутия: 80 x 80 x 60..

Бърз преглед

Високоговорител с микрофон "Glashow"

15.59 лв.

Бамбуков говорител с микрофон. 3'0 bluetooth предаване и micro-USB порт за зареждане. Батерия с капацитет до 300 mAh, автономност до 3 часа и мощност 3W (4Ω). Характеристиките включват отговор на повикване, контрол на силата на звука и свързаност с плейлиста на мобилния телефон. Включва USB / micro USB кабел за зареждане и аудио кабел (Jack / Jack)..

Бърз преглед

Високоговорител с микрофон "Perey"

13.08 лв.

Гумиран ABS високоговорител с микрофон, bluetooth предаване, TF четец за карти и 3W/4Ω мощност. Този високоговорител има време за работа до 2 часа и функции като отговаряне на повиквания, управление на силата на звука и свързване към плейлиста на мобилните устройства. Този продукт включва USB/микро USB кабел за зареждане. ø59 x 55 мм..

Бърз преглед

Високоговорител с микрофон "Thunder" 1200 mAh

78.65 лв.

Високоговорител от текстурирана тъкан и ABS с микрофон с елегантен и детайлен дизайн. Високоговорителят Bluetooth 5'0 с обхват до 10 м е вещ, която се вписва перфектно в елегантна и изискана среда. THUNDER има капацитет от 1200 mAh, мощност 2x3W (3Ω) и автономност до 5ч., и честота 150-180kHz. Включва AUX връзка за 3.5 мм жак. Доставя се в подаръчн..

Не е налично
Бърз преглед

Водоустойчива колонка "Curie" 3W

13.20 лв.

Водоустойчив високоговорител от ABS с матово покритие. Безжичен високоговорител, позволява bluetooth предаване, има 3W мощност (4Ω) и автономност до 3ч. Характеристиките му включват: отговаряне на повиквания, контрол на силата на звука и свързване с устройства. Включва вендуза и кабел за зареждане. Доставя се в подаръчна кутия. ø85 x 50 мм | Кутия:..

Бърз преглед

Водоусточив високоговорител "Rugged"

108.25 лв.

Водоустойчив Bluetooth високоговорител, с изходна мощност от 10 вата (2 x 5W) и цифров звуков процесор за качествен звук. Изработен от здрава тъкан с водоустойчив рейтинг IPX6. Това означава, че може да бъде оставен в дъждовна буря или в басейн, без да бъде нанесена никаква повреда. Включен е също микро USB кабел за зареждане и шнур за носене. Рабо..

Показани 1 от 50 | 159 (4 Страници)