ClickCease Аксесоари за мобилни телефони и таблети

Аксесоари за мобилни телефони и таблети

Решетка:
Бърз преглед

Адаптер "Qualcomm"

11.00 лв.

Адаптер от ABS с USB 2'0 порт. Зарядното устройство има вход 100V-250V/0'35A и изход 5V/3'1A, 9V/2'0A, 12V/1'5A с мощност 18W. 42 х 25 х 85 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Адаптер "Woese"

4.38 лв.

USB адаптер от ABS с изход 5V/1A. 48 х 35 х 14 мм..

Бърз преглед

Адаптер за кола "Ring"

2.45 лв.

Стилен адаптер за зареждане за 12V автомобилен контакт с два слота за бързо или редовно зареждане, цветният пръстен свети по време на зареждане. Отпечатваме вашата реклама над ринга...

Не е налично
Бърз преглед

Адаптер за кола "Норич"

1.01 лв.

Перфектният аксесоар за всеки автомобил. Можете лесно да зареждате всички текущи смартфони и други с това USB зарядно устройство. Просто включете в запалката на колата си. Можем да отпечатаме вашата реклама чрез тампонен печат върху зарядното устройство...

Бърз преглед

Адаптер с два USB изхода "Redi"

9.86 лв.

USB адаптер от ABS с 2 5V/1-2'1A изход. 62 х 42 х 23 мм..

Бърз преглед

Бамбукова поставка за телефон "Caracol"

4.70 лв.

Поставка за смартфон от бамбук, с усилвател. Бамбукът е естествен продукт, може да има леки вариации в цвета. Размер: 10 х 6 х 3,4 см..

Бърз преглед

Бамбукова стойка за телефон "Ейприл"

2.47 лв.

Стойка за смартфон от бамбук. Бамбукът е естествен продукт, може да има леки вариации в цвета. Размер: 7.5 х 6 х 2 см..

Бърз преглед

Батерия UM 3 (АА)

0.43 лв.

UM 3 супер тежка батерия (AA)..

Бърз преглед

Батерия UM 4 (ААА)

0.37 лв.

UM 4 супер тежка батерия (AAA)..

Бърз преглед

Безжично зарядно "Уилоу"

19.11 лв.

Безжично зарядно с бамбуков корпус и с функционалност на стойка. Поставете смартфона върху него, за да започнете да зареждате. Изход: DC5V/1A (5W). Съвместим с най-новите Android, iPhone® 8, X и по-нови. Бамбукът е естествен продукт, може да има леки вариации в цвета...

Бърз преглед

Безжично зарядно и USB хъб "Caroline" 5W

9.62 лв.

Безжично зарядно и USB 2'0 хъб от ABS. Този продукт позволява зареждане на устройството чрез индукция, има вход 5V/2A, изход 5V/0'5-1A, 2 USB порта и 5W мощност на зареждане. Включва USB/микро USB кабел за зареждане и е съвместим със смартфони с безжична технология за зареждане. 90 x 90 x 10 мм..

Бърз преглед

Безжично зарядно от бамбук "Leavitt" 10W

35.19 лв.

Бамбуково безжично зарядно устройство с двойна намотка с държач за писалка. С режим на мощност за бързо зареждане от 10W и 5V / 2A и 9V / 1'67A вход. Включва 1 м USB кабел за зареждане тип C. Доставя се в кутия от крафт хартия. 77 x 71 x 118 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Безжично зарядно с часовник

27.02 лв.

Винаги знайте колко е часът, докато използвате горната част за зареждане на вашия смартфон. Часовникът може да показва и температура в Целзий или Фаренхайт. За устройства, които не поддържат безжично зареждане, се изисква външен приемник за безжично зареждане или калъф на приемника. Включва Micro USB кабел за зареждане...

Бърз преглед

Безжично зарядно устройство "Burnell" 10W

26.13 лв.

Безжично зарядно от ABS с подсветка и гумено покритие. Това зарядно устройство има 1 м микро USB кабел, който позволява бързо зареждане. Зарядното устройство има входове 5V/2A и 9V/1'67A и има 10W мощност на зареждане. ø99 x 9 мм | Кабел: 1000 мм..

Бърз преглед

Безжично зарядно устройство "Cuvier" 5W

8.67 лв.

Безжично зарядно от ABS и влакна от пшенична слама. Мощността на зареждане е 5W, с 5V/2A вход. Основата съдържа силиконов кръг, така че оборудването да не се движи по време на зареждане. Включва 1 м микро USB кабел. Доставя се в кутия от крафт хартия. ø70 x 10 мм..

Бърз преглед

Безжично зарядно устройство "Horde"

51.42 лв.

Безжично зарядно устройство, което комбинира цинкова сплав и плат в перфектен кросоувър, резултатът от който е елегантна и изтънчена джаджа.Съвместимо със смартфони, които имат технология за безжично зареждане. Съдържа LED индикатор за зареждане и има максимална мощност на зареждане от 15W. Доставя се в подаръчна кутия, с включен 1 метър USB-C кабе..

Бърз преглед

Блокер на данни "Incognito"

3.70 лв.

USB блокер на данни, който предотвратява случаен обмен на данни при свързване на мобилно устройство към компютър или обществена зарядна станция. Елементът ще блокира всеки трансфер на данни, докато устройството се зарежда, предотвратявайки кражба на данни или инсталиране на злонамерен софтуер...

Бърз преглед

Бързо безжично зарядно устройство "Джулия"

16.91 лв.

Безжично зарядно от алуминий и ABS. Включва 1 м USB кабел за бързо зареждане. Зарядното устройство има входове 5V/2A и 9V/1'67A и изходи 5V/1A и 9V/1A с мощност на зареждане 5W или 10W. Доставя се в подаръчна кутия. Зарядно: ø100 x 9 мм| Кабел: 1000 мм..

Бърз преглед

Водоустойчив калъф за мобилен телефон

1.11 лв.

Водоустойчив калъф за телефон от PVC с регулируема лента и пружинно заключване. Прозрачен отпред и матово бял отзад. Позволява на потребителя да взаимодейства с екрана отвън. Калъфът има херметично затваряне и цветен капак с велкро затваряне. 240 х 95 мм..

Бърз преглед

Водоустойчив калъф за таблети със сензор "Platte" 9'7''

1.29 лв.

Водоустойчив калъф за таблети до 9.7 ”от PVC. Позволява на потребителя да взаимодейства с екрана отвън. Калъфът има халка отгоре за по-лесно носене. 215 х 329 мм..

Бърз преглед

Водоустойчива калъфка за смартфон "Colourpouch"

1.91 лв.

Водоустойчива калъфка за смартфон, изработена от PVC с полиестерен шнур. Предпазна катарама и сигурно затваряне. Калъфката е с тънка повърхност, която позволява работата със сензорния екран на вашия смартфон...

Бърз преглед

Връзка с универсален кабел за зареждане "Reno"

2.88 лв.

Пластмасов ремък с универсален кабел за зареждане (за Android и Ios) и малка кука. Вашата реклама ще бъде отпечатана върху ремъка...

Бърз преглед

Държач за карти "Shelly"

0.54 лв.

Силиконов държач за карти за смартфон със стикер на гърба. 57 х 87 х 3 мм..

Бърз преглед

Държач за телефон "Cell"

2.35 лв.

Този алуминиев пръстен може да се повдига, за да се използва като стойка или за да държите устройството си в ръка. Пръстенът може да се върти на 360 градуса. Залепващата подложка се прикрепя здраво към гърба на смартфона...

Бърз преглед

Държач за телефон "Fleximan"

4.28 лв.

В този артикул можете да приберете телефона си, докато се зарежда, както е показано на снимката. Направете запитване за брандиране!..

Не е налично
Бърз преглед

Държач за телефон "Hookie"

0.66 лв.

Поставка за мобилен телефон от ABS и TPR. Затворено: 89 x 30 x 9 мм..

Бърз преглед

Държач за телефон за кола "Euler"

1.46 лв.

Поставка за телефон за автомобил от ABS. 50 x 97 x 28 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Държач за телефон за кола "Planck"

4.17 лв.

Алуминиева поставка за телефон за кола. Този продукт включва магнитно метално парче с въртяща се рамка на 360º, което позволява да се адаптира позицията на мобилния телефон. Съдържа лепкава повърхност, върху която да закрепите гърба на телефона. ø35 x 44 мм..

Бърз преглед

Държач за телефон с безжично зарядно устройство "Englert"

18.65 лв.

Поставка за мобилен телефон от влакна от пшенична слама и ABS с безжично зарядно устройство. С мощност за бързо зареждане от 10W и с 5V/2A и 9V/1'67A входове. Включва 1 м микро USB кабел за зареждане. Доставя се в кутия от крафт хартия. 70 x 112 x 87 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Зарядно за кола "Pauling"

4.01 лв.

USB адаптер за кола от ABS с 2 изхода 5V/1-2'1A. Подходящ за зареждане на мобилни устройства. 37 x 80 x 26 мм..

Бърз преглед

Кабел за зареждане 3 в 1 "Еми"

3.32 лв.

3в1 USB кабел от ABS и PVC. Този кабел е подходящ за зареждане на мобилни устройства: той има USB конектор тип C и 2 в 1 конектор. Той е съвместим с микро USB входове и операционна система iOS. Този продукт се доставя в PP кутия. Кутия: ø55 x 20 мм..

Бърз преглед

Калъфка за таблет "Sunnyvale"

12.88 лв.

Калъфка за таблет, изработена от лепена кожа, която служи като защитно покритие. Регулира се на три различни нива, така че всеки да има оптимален зрителен ъгъл. Така вашият таблет ще се побере без усилие във всяка чанта и е 100% защитен. Размер: 19,5 х 25 х 2,2 см..

Бърз преглед

Ключодържател със стойка за телефон "Smartphone"

2.21 лв.

Ключодържател със стойка за смартфон от бамбук. Коркът е естествен материал и може да има вариации в цвета. Размери: 8 х 3 х 1.5 см..

Бърз преглед

Комплект за пътуване "Chiny"

14.02 лв.

Комплект за пътуване, състоящ се от зарядно USB адаптер и зарядно с ЕС щепсел, удобно опакован в заключващ се калъф...

Бърз преглед

Комплект за пътуване "Energy"

13.55 лв.

Комплект за пътуване, състоящ се от USB зарядно за колата, захранваща банка (2.200 mAh), ЕС щепсел и USB кабел, опакован в калъф. ..

Бърз преглед

Кутия за дезинфекция с безжично зареждане "Capsule"

47.95 лв.

Кутия за дезинфекция на смартфон с 5W безжична зарядна подложка, която може да зарежда и почиства вашия смартфон благодарение на вградените UV-C LED светлини. Налични са 2 нива на дезинфекция. Натиснете бутона веднъж за кратка 90-секундна хигиена. Натиснете бутона два пъти за 5-минутно дълбоко почистване. Освен смартфоните, кутията може да дезинфек..

Бърз преглед

Малък USB кабел 2 в 1 "Riemannn"

2.13 лв.

USB кабел с 2 в 1 конектор. Този продукт от ABS и PVC е подходящ за зареждане на мобилни устройства и е съвместим с микро USB портове и операционна система iOS. Този персонализиращ се продукт съдържа ключодържател. 12 x 50 x 10 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Неплъзгаща се подложка "Santana"

1.46 лв.

Тази подложка прилепва към всички повърхности и поддържа вашия телефон, сателитна навигация и др. безопасно на място. Направете запитване за брандиране!..

Бърз преглед

Органайзер с безжично зареждане "Klip" 5W

33.57 лв.

5W органайзер с функция за безжично зареждане на смартфон. Изработен от комбинация от естествен варовик и корк. За зареждане на устройство без безжична технология е необходим външен приемник. Опакован в подаръчна кутия и доставени с ръководство за употреба (и двете са изработени от устойчив материал). Включва 100 см USB кабел...

Бърз преглед

Органайзер с безжично зареждане "Motti"

26.76 лв.

Органайзер от бамбук и ABS за офис, с безжично зарядно устройство, с поставка за смартфон и USB хъб с изход USB-C. Този органайзер включва 5V и 1'5A вход, 5V USB изход и 5W капацитет на зареждане. Продуктът се доставя в крафт кутия. 255 х 135 х 14 мм..

Бърз преглед

Поставка за мобилен телефон "Red Rose"

0.55 лв.

Поставка за мобилен телефон с интегриран чип за пазаруване - за залепване към мобилния телефон...

Бърз преглед

Поставка за мобилен телефон за кола "Бостън"

1.29 лв.

Регулируема поставка за мобилен телефон, изработена от пластмаса, благодарение на щепсела на гърба може да се закачи към вентилационния слот на автомобила. Отпечатваме вашата реклама върху белия кръг...

Бърз преглед

Поставка за телефон "Monte Carlo"

1.22 лв.

Силиконова поставка, която се залепя на гърба на вашия смартфон. ..

Не е налично
Бърз преглед

Поставка за телефон за кола "Grip"

2.62 лв.

Поставка за телефон, която се закрепя за вентилационния отвор на автомобила и поддържа мобилния телефон в удобна и сигурна позиция. Съвместима с всички телефони. Има завъртане на 360 градуса с двустранно отваряне...

Бърз преглед

Предпазен калъф за таблет "Малта"

1.74 лв.

С този практичен пластмасов калъф таблетите са защитени от вода и пясък докато  се използват. Размер:22×0,2×35см..

Не е налично
Бърз преглед

Преносима батерия "Bright" 6000 mAh

19.02 лв.

Пластмасова захранваща банка с капацитет 6000 mAh, включва USB кабел за зареждане и 2 USB порта...

Не е налично
Бърз преглед

Преносима батерия "Constanta" 4000 mAh

8.79 лв.

Пластмасова захранваща банка с капацитет 4000 mAh и USB връзка в пакет, така че вашият смартфон/таблет може да се зарежда по пътя...

Бърз преглед

Преносима батерия "Malibu" 2200 mAh

5.31 лв.

Пластмасова захранваща банка с USB кабелно устройство за зареждане на смартфон. Общият капацитет е 2200 mAh...

Бърз преглед

Сглобяема поставка за телефон от бамбук "Шефилд"

2.47 лв.

Поставка за телефон от бамбук. Включва 2 части, можете да го сглобите вертикално, за да държите телефона си. Бамбукът е естествен продукт, може да има леки вариации в цвета. Размер: 14 х 8 х 0,7 см..

Бърз преглед

Сгъваема стойка за таблет от бамбук "Тайван"

10.94 лв.

Сгъваема стойка за таблет или смартфон от бамбук. Размер: 22,3 х 16,8 х 4,2 см..

Показани 1 от 50 | 95 (2 Страници)