ClickCease Аксесоари за мобилни телефони и таблети

Аксесоари за мобилни телефони и таблети

Решетка:
Не е налично
Бърз преглед

Адаптер "Qualcomm"

10.47 лв.

Адаптер от ABS с USB 2'0 порт. Зарядното устройство има вход 100V-250V/0'35A и изход 5V/3'1A, 9V/2'0A, 12V/1'5A с мощност 18W. 42 х 25 х 85 мм..

Бърз преглед

Адаптер за кола "Ring"

2.45 лв.

Стилен адаптер за зареждане за 12V автомобилен контакт с два слота за бързо или редовно зареждане, цветният пръстен свети по време на зареждане. Отпечатваме вашата реклама над ринга...

Бърз преглед

Адаптер за кола "Норич"

1.01 лв.

Перфектният аксесоар за всеки автомобил. Можете лесно да зареждате всички текущи смартфони и други с това USB зарядно устройство. Просто включете в запалката на колата си. Можем да отпечатаме вашата реклама чрез тампонен печат върху зарядното устройство...

Бърз преглед

Адаптер с два USB изхода "Redi"

9.56 лв.

USB адаптер от ABS с 2 5V/1-2'1A изход. 62 х 42 х 23 мм..

Бърз преглед

Бамбукова поставка за телефон "Caracol"

4.88 лв.

Поставка за смартфон от бамбук, с усилвател. Бамбукът е естествен продукт, може да има леки вариации в цвета. Размер: 10 х 6 х 3,4 см..

Бърз преглед

Бамбукова стойка за телефон "Ейприл"

2.50 лв.

Стойка за смартфон от бамбук. Бамбукът е естествен продукт, може да има леки вариации в цвета. Размер: 7.5 х 6 х 2 см..

Бърз преглед

Батерия UM 3 (АА)

0.43 лв.

UM 3 супер тежка батерия (AA)..

Бърз преглед

Батерия UM 4 (ААА)

0.37 лв.

UM 4 супер тежка батерия (AAA)..

Бърз преглед

Безжична стойка за зареждане 2в1 "Magclick" 5W/ 10W

17.61 лв.

2в1 безжична стойка за зареждане с възможности за двойно зареждане. Зарядното отгоре има 32 броя вградени магнити N52 и е съвместимо с iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro MAX. Функционира и като магнитна стойка за телефон. Долното зарядно устройство е универсално и съвместимо с всички Qi устройства (iPhone 8 или по-нова версия и устройства с Andr..

Бърз преглед

Безжично зарядно "Уилоу"

22.23 лв.

Безжично зарядно с бамбуков корпус и с функционалност на стойка. Поставете смартфона върху него, за да започнете да зареждате. Изход: DC5V/1A (5W). Съвместим с най-новите Android, iPhone® 8, X и по-нови. Бамбукът е естествен продукт, може да има леки вариации в цвета...

Бърз преглед

Безжично зарядно 3в1 "Inovator" 5W

30.43 лв.

Безжична подложка за мишка 5W за зареждане с цялостна коркова външна част. Може да се използва както като подложка за мишка, така и като стойка за телефон, а безжично зареждане е съвместимо с всички устройства, с активиран QI, като Android последно поколение, iPhone 8 и по-нови. Включително 120 см кабел от TPE материал без PVC. Вход 5V/2A, Безжичен..

Не е налично
Бърз преглед

Безжично зарядно и USB хъб "Caroline" 5W

9.26 лв.

Безжично зарядно и USB 2'0 хъб от ABS. Този продукт позволява зареждане на устройството чрез индукция, има вход 5V/2A, изход 5V/0'5-1A, 2 USB порта и 5W мощност на зареждане. Включва USB/микро USB кабел за зареждане и е съвместим със смартфони с безжична технология за зареждане. 90 x 90 x 10 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Безжично зарядно от бамбук "Leavitt" 10W

32.93 лв.

Бамбуково безжично зарядно устройство с двойна намотка с държач за писалка. С режим на мощност за бързо зареждане от 10W и 5V / 2A и 9V / 1'67A вход. Включва 1 м USB кабел за зареждане тип C. Доставя се в кутия от крафт хартия. 77 x 71 x 118 мм..

Бърз преглед

Безжично зарядно с часовник

26.99 лв.

Винаги знайте колко е часът, докато използвате горната част за зареждане на вашия смартфон. Часовникът може да показва и температура в Целзий или Фаренхайт. За устройства, които не поддържат безжично зареждане, се изисква външен приемник за безжично зареждане или калъф на приемника. Включва Micro USB кабел за зареждане...

Бърз преглед

Безжично зарядно устройство "Burnell" 10W

26.16 лв.

Безжично зарядно от ABS с подсветка и гумено покритие. Това зарядно устройство има 1 м микро USB кабел, който позволява бързо зареждане. Зарядното устройство има входове 5V/2A и 9V/1'67A и има 10W мощност на зареждане. ø99 x 9 мм | Кабел: 1000 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Безжично зарядно устройство "Cuvier" 5W

8.67 лв.

Безжично зарядно от ABS и влакна от пшенична слама. Мощността на зареждане е 5W, с 5V/2A вход. Основата съдържа силиконов кръг, така че оборудването да не се движи по време на зареждане. Включва 1 м микро USB кабел. Доставя се в кутия от крафт хартия. ø70 x 10 мм..

Бърз преглед

Безжично зарядно устройство "Horde"

56.61 лв.

Безжично зарядно устройство, което комбинира цинкова сплав и плат в перфектен кросоувър, резултатът от който е елегантна и изтънчена джаджа.Съвместимо със смартфони, които имат технология за безжично зареждане. Съдържа LED индикатор за зареждане и има максимална мощност на зареждане от 15W. Доставя се в подаръчна кутия, с включен 1 метър USB-C кабе..

Бърз преглед

Безжично зарядно/стойка "Artic" 10W

33.93 лв.

Плоско и сгъваемо 10W безжично зарядно устройство, от PU материал и може да се ползва като стойка за телефон. Съвместимо с всички QI устройства (Iphone 8 и по-нови и Android устройства) Type-C вход 9V/2A; Безжичен изход 9V/1.1A;; Включително 120 см кабел за зареждане без PVC TPE материал. 19 бр интегрирани висококачествени термоустойчиви магнити N5..

Бърз преглед

Безжично флаш устройство "Cloud" 16 GB

51.36 лв.

Безжично флаш устройство с капацитет от 16 GB, което ви позволява да разширите паметта на вашето мобилно устройство, където и да сте! Работи създавайки личен wifi сигнал за комуникация с вашето мобилно устройство. След това използвайте безплатното приложение, за да организирате, прехвърляте, архивирате и споделяте вашите файлове. Устройството е защ..

Не е налично
Бърз преглед

Блокер на данни "Incognito"

3.70 лв.

USB блокер на данни, който предотвратява случаен обмен на данни при свързване на мобилно устройство към компютър или обществена зарядна станция. Елементът ще блокира всеки трансфер на данни, докато устройството се зарежда, предотвратявайки кражба на данни или инсталиране на злонамерен софтуер...

Не е налично
Бърз преглед

Бързо безжично зарядно устройство "Джулия"

18.53 лв.

Безжично зарядно от алуминий и ABS. Включва 1 м USB кабел за бързо зареждане. Зарядното устройство има входове 5V/2A и 9V/1'67A и изходи 5V/1A и 9V/1A с мощност на зареждане 5W или 10W. Доставя се в подаръчна кутия. Зарядно: ø100 x 9 мм| Кабел: 1000 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Високоговорител съсстойка и безжично зарядно "Smarty"

59.83 лв.

Високоговорител с вградена стойка за телефон и безжично зарядно устройство. Просто поставете телефона на 5W безжично зарядно устройство, за да заредите телефона си, докато слушате любимата си музика. Поставката има висококачествена нано пластмаса, за да избегнете изплъзване на телефона ви. Високоговорителят е снабден с батерия от 2000 mAh за възпро..

Не е налично
Бърз преглед

Водоустойчив калъф за мобилен телефон

1.11 лв.

Водоустойчив калъф за телефон от PVC с регулируема лента и пружинно заключване. Прозрачен отпред и матово бял отзад. Позволява на потребителя да взаимодейства с екрана отвън. Калъфът има херметично затваряне и цветен капак с велкро затваряне. 240 х 95 мм..

Бърз преглед

Водоустойчив калъф за таблети със сензор "Platte" 9'7''

1.35 лв.

Водоустойчив калъф за таблети до 9.7 ”от PVC. Позволява на потребителя да взаимодейства с екрана отвън. Калъфът има халка отгоре за по-лесно носене. 215 х 329 мм..

Бърз преглед

Водоустойчив калъф за телефон "Megami"

23.05 лв.

Водоустойчив калъф, който ви позволява да поддържате телефона си 100% безопасен и защитен по време на вашите водни дейности, посещения на плаж и басейн или при проливен дъжд. В случай, че чантата за телефона бъде изпусната във вода, тя ще остане на повърхността, като се гарантира, че няма да загубите мобилния си телефон. Торбичката има специално пр..

Бърз преглед

Водоустойчива калъфка за смартфон "Colourpouch"

1.97 лв.

Водоустойчива калъфка за смартфон, изработена от PVC с полиестерен шнур. Предпазна катарама и сигурно затваряне. Калъфката е с тънка повърхност, която позволява работата със сензорния екран на вашия смартфон...

Бърз преглед

Връзка с универсален кабел за зареждане "Reno"

2.88 лв.

Пластмасов ремък с универсален кабел за зареждане (за Android и Ios) и малка кука. Вашата реклама ще бъде отпечатана върху ремъка...

Бърз преглед

Държач за карти "Shelly"

0.59 лв.

Силиконов държач за карти за смартфон със стикер на гърба. 57 х 87 х 3 мм..

Бърз преглед

Държач за карти с RFID защита "Mobility"

5.97 лв.

Портфейл с RFID защита за карти от PU материал, който може да се използва и като държач и стойка за телефон. Може да побере до 2 банкови или лични карти и ще ги предпази от неоторизирани сканирания и измамни дейности. Залепващата лента на гърба ви позволява да залепите картодържателя към мобилен телефон, с равна повърхност. Артикулът има каишка, ко..

Бърз преглед

Държач за телефон "Cell"

2.35 лв.

Този алуминиев пръстен може да се повдига, за да се използва като стойка или за да държите устройството си в ръка. Пръстенът може да се върти на 360 градуса. Залепващата подложка се прикрепя здраво към гърба на смартфона...

Бърз преглед

Държач за телефон "Fleximan"

4.28 лв.

В този артикул можете да приберете телефона си, докато се зарежда, както е показано на снимката. Направете запитване за брандиране!..

Бърз преглед

Държач за телефон "Hookie"

0.68 лв.

Поставка за мобилен телефон от ABS и TPR. Затворено: 89 x 30 x 9 мм..

Бърз преглед

Държач за телефон "Magni"

5.88 лв.

Този магнитен държач за телефон е функционален за използване във вашия автомобил. Той държи телефона ви сигурно по време на шофиране. Държачът се състои от 2 части: метална пластина и поставка за телефон. Поставката за телефон разполага с 4 вградени магнита и може лесно да се включи във вентилационния отвор на вашия автомобил. Металната пластина мо..

Не е налично
Бърз преглед

Държач за телефон "Лупи"

0.71 лв.

Държач за телефон с пръстен. Пръстенът може да се повдига нагоре, за да се използва като стойка или за закрепване на вашия смартфон, докато го държите. Залепващата подложка се прикрепя здраво към гърба на смартфона. Основата на пръстена може да се върти за оптимално позициониране. ABS пластмаса...

Бърз преглед

Държач за телефон 360°

4.91 лв.

Универсална и 360 градусова въртяща се стойка за мобилно устройство, за кола. Просто щракнете върху елемента на вентилационния отвор и поставете мобилния си телефон (до 6 ”) в държача. Изработен от топлоустойчив ABS и здрав силикон...

Бърз преглед

Държач за телефон за кола "Euler"

1.55 лв.

Поставка за телефон за автомобил от ABS. 50 x 97 x 28 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Държач за телефон с безжично зареждане 5W

24.46 лв.

Държач за телефон, който ви помага да държите телефона си при навигация в колата и ще го зарежда едновременно. Изработен от ABS и акрил. За да използвате зарядното за кола, просто свържете включения микро USB кабел към USB изхода на колата...

Не е налично
Бърз преглед

Държач за телефон с безжично зарядно устройство "Englert"

19.11 лв.

Поставка за мобилен телефон от влакна от пшенична слама и ABS с безжично зарядно устройство. С мощност за бързо зареждане от 10W и с 5V/2A и 9V/1'67A входове. Включва 1 м микро USB кабел за зареждане. Доставя се в кутия от крафт хартия. 70 x 112 x 87 мм..

Бърз преглед

Еко безжични слушалки "Melody"

17.88 лв.

Еко безжични слушалки, опаковани в ЕКО торбичка. Бамбуковите наушници пасват идеално, за да слушате любимата си музика. Слушалките имат магнитни краища, за да ги съединят, когато не се използват. С батерия от 55 mAh, която позволява време за възпроизвеждане до 3 часа и презареждане за 1 час. С Bluetooth 5.0 за гладка връзка и работно разстояние до ..

Не е налично
Бърз преглед

Зарядно за кола "Pauling"

4.01 лв.

USB адаптер за кола от ABS с 2 изхода 5V/1-2'1A. Подходящ за зареждане на мобилни устройства. 37 x 80 x 26 мм..

Не е налично
Бърз преглед

Защитни очила за компютър "Вижън"

2.97 лв.

Акрилни очила, блокиращи синята светлина, идваща от компютърни екрани, таблети и мобилни телефони и намаляват количеството синя светлина, която очите ви трябва да обработват. Носенето на такъв тип очила помага срещу сухи очи, замъглено зрение и напрежение в очите. Перфектен в офиса или у дома. Размер подходящ за повечето възрастни: 2,3 x 4,7 x 14,5..

Бърз преглед

Кабел за зареждане 3 в 1 "Еми"

3.24 лв.

3в1 USB кабел от ABS и PVC. Този кабел е подходящ за зареждане на мобилни устройства: той има USB конектор тип C и 2 в 1 конектор. Той е съвместим с микро USB входове и операционна система iOS. Този продукт се доставя в PP кутия. Кутия: ø55 x 20 мм..

Бърз преглед

Кабелът за зареждане 4в1 "Омар"

5.26 лв.

Кабелът за зареждане 4в1 в кутийка с 2 тип C, 1 USB тип A и двойно съвместим накрайник както за устройства с Apple iOS, така и за Android. Както зареждане, така и пренос на данни. ..

Не е налично
Бърз преглед

Калъф за телефон с блокиране на сигнали

5.97 лв.

Калъф от 600D полиестер с проводим RFID вътрешна защита, която блокира всички клетъчни, WiFi и Bluetooth® сигнали, включително входящи телефонни обаждания, текстови съобщения и известия...

Бърз преглед

Калъфка за таблет "Sunnyvale"

12.88 лв.

Калъфка за таблет, изработена от лепена кожа, която служи като защитно покритие. Регулира се на три различни нива, така че всеки да има оптимален зрителен ъгъл. Така вашият таблет ще се побере без усилие във всяка чанта и е 100% защитен. Размер: 19,5 х 25 х 2,2 см..

Бърз преглед

Ключодържател със стойка за телефон "Smartphone"

1.94 лв.

Ключодържател със стойка за смартфон от бамбук. Коркът е естествен материал и може да има вариации в цвета. Размери: 8 х 3 х 1.5 см..

Бърз преглед

Комплект за пътуване "Chiny"

14.02 лв.

Комплект за пътуване, състоящ се от зарядно USB адаптер и зарядно с ЕС щепсел, удобно опакован в заключващ се калъф...

Бърз преглед

Комплект за пътуване "Energy"

13.55 лв.

Комплект за пътуване, състоящ се от USB зарядно за колата, захранваща банка (2.200 mAh), ЕС щепсел и USB кабел, опакован в калъф. ..

Бърз преглед

Кутия за дезинфекция с безжично зареждане "Capsule"

48.01 лв.

Кутия за дезинфекция на смартфон с 5W безжична зарядна подложка, която може да зарежда и почиства вашия смартфон благодарение на вградените UV-C LED светлини. Налични са 2 нива на дезинфекция. Натиснете бутона веднъж за кратка 90-секундна хигиена. Натиснете бутона два пъти за 5-минутно дълбоко почистване. Освен смартфоните, кутията може да дезинфек..

Бърз преглед

Малка стойка за лаптоп "Minimal"

2.62 лв.

Поставка за лаптоп, която улеснява използването на таблет или лаптоп, докато сте далеч от бюрото. Стойката превръща лаптопа в преносима ергономична работна станция. Поради компактния дизайн стойката не пречи, когато не се използва. Дължина: 4,50 см. Широчина: 5,60 см. Височина: 0,40 см...

Показани 1 от 50 | 115 (3 Страници)