ClickCease Органайзери

Органайзери

Решетка:
Бърз преглед

Бамбукова поставка за химикалки с календар, будилник и термометър

15.05 лв.

Бамбукова поставка за химикалки с календар, будилник и термометър. Включени са 2 клетъчни батерии...

Бърз преглед

Кабелен органайзер "Virchow"

0.41 лв.

Органайзер за кабели. Силиконов. 46 x 30 x 19 мм..

Бърз преглед

Магнитен кабелен органайзер "Magclick"

9.35 лв.

Магнитен кабелен органайзер, който помага да поддържате бюрото чисто и организирано. Прикрепете магнитната скоба към кабелите, след което ги поставете върху лентата, за да ги закрепите. Включени са 3 броя магнитен клипс. Доставя се в подаръчна кутия Avenue...

Бърз преглед

Органайзер за писалки с часовник "Madrid"

6.38 лв.

Органайзер за писалки със сребриста предна част, разполагащ с часовник, аларма, дата, ден от седмицата и стайна температура (C / F) и включва батерия с бутони. Брандирането е възможно под многофункционалния дисплей...

Бърз преглед

Органайзер с безжично зареждане "Klip" 5W

33.57 лв.

5W органайзер с функция за безжично зареждане на смартфон. Изработен от комбинация от естествен варовик и корк. За зареждане на устройство без безжична технология е необходим външен приемник. Опакован в подаръчна кутия и доставени с ръководство за употреба (и двете са изработени от устойчив материал). Включва 100 см USB кабел...

Бърз преглед

Органайзер с безжично зареждане "Motti"

26.76 лв.

Органайзер от бамбук и ABS за офис, с безжично зарядно устройство, с поставка за смартфон и USB хъб с изход USB-C. Този органайзер включва 5V и 1'5A вход, 5V USB изход и 5W капацитет на зареждане. Продуктът се доставя в крафт кутия. 255 х 135 х 14 мм..

Бърз преглед

Поставка за химикалка с цифров часовник "Edem"

8.61 лв.

Акрилна поставка за химикалки с календар, аларма и термометър. Тази поставка за химикалки включва 1 CR2025 батерия. 95 x 118 x 50 мм..

Бърз преглед

Поставка за химикалки "Lincoln"

8.76 лв.

Поставка за химикалки с календар, будилник и термометър. Включена 1 клетъчна батерия...

Бърз преглед

Безжично зарядно с високоговорител "Ontario" 5W

56.77 лв.

Актуализирайте бюрото си с това супер удобно безжично зарядно устройство. Изработено от ABS и 100% естествен бамбук, това безжично зарядно устройство има вграден високоговорител и се интегрира перфектно на бюрото ви или във вашата всекидневна. Безжичното зарядно устройство е с мощност от 5W и се предлага с 150 см микро USB кабел за свързване към ва..

Бърз преглед

Стойка за телефон с безжично зарядно "Light" 5W

28.34 лв.

Зареждайте мобилните си устройства, без да свързвате кабел с този уникален аксесоар за бюрото две в едно. Просто поставете мобилния си телефон на стойката и изчакайте да се появи известието за зареждане. Зарядното също ви позволява да съхранявате вашите канцеларски аксесоари като химикалки или моливи. Това зарядно ви дава възможност да украсите с в..

Бърз преглед

Стойка с безжично зарядн "Cork" 5W

37.78 лв.

5W стойка за безжично зарядно с моливник, изработена от естествен корк. Със 150 см пшенична слама (15%), смесена с микро tpe кабел. Съвместим с всички устройства с активиран QI като Android последно поколение, iPhone 8 и по-нови. На обратната страна има два USB A изходни порта за зареждане чрез кабел. Вход: 5V/2A; Безжичен изход: 5/1A - 5W. 2x USB ..

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)